duminică, 21 decembrie 2008

Declaratie de..

Ne-am gandit ca one good deed deserves another. Asa ca pentru inaugurarea blogului nostru l-am ales ca “man of the week” pe Paul, prietenosul nostru hater. In caz ca nu stiati (putin probabil) cine e in spatele blogului Hatershop vi-l prezentam pe drummerul trupei The Amsterdams, Paul Baloo. Pentru un om cu un ochi atat de critic, cu un simt al datoriei atat de dezvoltat, Paulica lasa garda jos cand vine vorba despre propria persoana. Cum puteti vedea in poza de mai sus, micutul Hulk este generos cu aprecierile cand vine vorba de el si citand din “Pot s-asa ceva”, ATENTIE INTRA REGELE, observam placa din imagine cu ATENTIE INTRA PAUL. Ceea ce ne duce, prin rationament logic, la urmatoarea analogie: REGELE=PAUL (?!?). In plus, credem ca e destul de evident, ca locatia a fost aleasa cu cea mai mare grija. Atentia pentru detalii este remarcabila, totul pare atat de real, decorurile sunt incredibile (studio in Buftea? Sau..) incat chiar ai impresia ca poza este facuta in…BAIE.

In legatura cu aspiratiile artistice ale domnului in discutie si revenind la POT S-ASA CEVA, in modesta noastra opinie trebuie sa remarcam faptul ca cele mai reusite trick-uri sunt ollie la gap-uri mici, 360 flip si eternul si fascinantul boneless 360 al fostului rider Base, Paulica. Nu vrem decat sa insinuam ca exista si altceva out there si speram ca nu o sa ne-o ia in nume de bine, dar Avemtur e mult mai lucrat, trick-uri muncite si filmat intr-o saptamana (spre deosebire de un an cat a durat filmarea pentru Pot s-asa ceva). In afara de asta, partile de apreciat ale filmului Pot s-asa ceva sunt tribute baietilor din Brasov (Bobo, Tanarul si Cupi…iar drept recunostinta, acestia au fost in repetate randuri tinta blogului lui Paulica) si sa nu uitam de pro-riderul Globe Europe, Kilian Heuberger care apare in film fara consimtamantul sau (e memorabila reactia sa de la lansarea filmului cand a ramas, vorba aceea, ca la dentist cand s-a vazut protagonist).

In ceea ce priveste obiectul de activitate al blogului sau, in afara de remarci acide la adresa oamenilor care nu-i plac, nu consideram ca exista material veridic. Speram sa va oferim ceva mult mai bun si avem ca New Year’s Eve resolution TO TELL THE TRUTH, THE WHOLE TRUTH AND NOTHING BUT THE TRUTH, si sa va aducem fresh news dar si oldies but goldies despre toate persoanele pe care le iubiti/urati. So…enjoy!

In continuare va lasam linkurile de la cele doua filme despre care am vorbit mai sus, sa va faceti o impresie macar si sa decideti singuri ce si cum. You don’t have to take our word for it…but you should!


http://www.youtube.com/watch?v=IftBJsntWN8&feature=related

http://www.potsasaceva.com/




Un comentariu:

Rossy spunea...

doresc sa iau legatura cu adminul acestul blog...daca se paote il rog sa raspunda la comentariul meu